Recensies

Hieronder enkele recensies van mijn boeken.


De Natuur Uw Arts
Het twee-maandelijks tijdschrift van de Stichting Natuurlijk Welzijn (jaargang 43) besteedde aandacht aan Stille Slopers. “Het is een behoorlijk lijvig boek en het leest voor de leek misschien niet makkelijk, maar het is zeer de moeite waard het in huis te hebben en stukje bij beetje de kennis hieruit op te nemen.”

De Natuur Uw Arts sepr-okt 2018

Eet het beter
Annemieke Statz is een echte lekkerbek, zo schrijft ze op haar website ‘Eet het beter‘. Ze volgde een opleiding aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden en vindt het belangrijk dat voeding ook daadwerkelijk voedt. Ze is van mening dat afwisseling en weloverwogen keuzes tot een gezond lichaam leiden. Haar zoektocht resulteerde in het maken van andere keuzes op het gebied van voeding, hiervan is suikervrij eten – vrij van geraffineerde producten – een voorbeeld. Annemieke gaat steeds bewuster om met de herkomst van haar voeding, ze eet meer biologisch en minder brood en vlees.

Op haar website ‘Eet het beter’ publiceerde ze op 4 mei 2017 een recensie over Stille Slopers: “Bijna tachtig jaar is hij volgens de omslag van zijn boek, maar dat had ik hem nooit gegeven. Wim Zeegers is een man die jaren geleden bakken vol medicijnen voorgeschreven kreeg vanwege zijn hoge cholesterol. Hij besloot te weigeren en zelf op zoek te gaan naar de oplossing én de oorzaak van zijn gezondheidsprobleem.” Hier leest u de volledige recensie.

Screenshot Eet het beter website


Vita-Info
Vita-Info hoopt middels hun websiteeen steentje bij te dragen aan de kennis over voeding en gezondheid“. Anthon de Bont (afkomstig uit de farmacie en tevens orthomoleculair voedingskundige) en Adriaan Pruyssers (hij heeft een wetenschappelijke achtergrond) zijn het op voedingsgebied soms hartgrondig met elkaar oneens, maar samen trachten ze “interessante informatie te verschaffen die van nut kan zijn voor uw gezondheid“.

Anthon de Bont plaatste op 4 april 2017 een mooie boekrecensie over Stille Slopers, u kunt het hier nalezen. Opm: als de pagina niet meteen goed laadt (foutmelding: “Internal Server Error“), klik dan op F5 (scherm vernieuwen), er zit een ‘bugje’ in hun website.

Vita-Info screenshot